Level up your brand - add extra convincing power

to gain deeper trust from customers, investors and stakeholders

Case - Huisstijl en website Van Schaik Accountants

Jan 01 2017
 

In 2012 is door Sibren Strategy & Design de huisstijl voor van Schaik accountants ontworpen:  logo, briefpapier en visitekaartjes.

Na deze huisstijl opzet is ook een ontwerp voor de website gemaakt en vervolgens gerealiseerd in een custom CMS.

Bekijk de website

Testimonial

Raymond van Schaik, Directeur 

"Voor mijn nieuwe bedrijf was ik op zoek naar iemand die onze huisstijl en website kon maken. Ik wilde graag een ontwerp dat bij ons past, dat weergeeft waar wij voor staan: professioneel, integer en kijken mee diep de organisatie in. Niet alleen de huisstijl maar ook voor de website wilde we een prettige uitstraling hebben die onze klant direct aanspreekt. Daarvoor was ervaren professional nodig die vlot begrijpt wat onze business is en een hoog inlevingsvermogen heeft.
Sibren heeft een treffend logo, huisstijl en website ontworpen waarmee we ons graag bij de klant laten zien. Ook heeft Sibren ons gelinkt met een klant binnen zijn netwerk.
Het beste vind ik dat hij in het ontwerp een goede balans heeft gevonden tussen de mensfactor en het zakelijke. Dat is precies hoe wij en onze klanten de wederzijdse relatie ervaren. Je ziet het vooral terug in het logo.
De samenwerking met Sibren ging als vanzelf en vlot. Zowel in de ontwerpfase als de uitwerkfase van drukwerk en technische website deel zijn alle beloftes netjes op tijd en prima verzorgd binnen het budget opgeleverd.
Samenwerking met Sibren kan ik zeker aanbevelen omdat hij een brede interesse heeft, goed kan luisteren en doorvragen waardoor hij dicht bij de kern komt. Hij maakt ontwerpen waar je blij van wordt. En ondertussen is de technische realisatie en planning prima op orde.
Het belangrijkste vind ik dat hij een prettig persoon is om mee te werken."

In 2014 is het bedrijf samengegaan met SENS accountants


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Level up to a convincing brand by: