Level up your brand - add extra convincing power

to gain deeper trust from customers, investors and stakeholders

Weblog met hetzelfde design als uw website

Jan 20 2009
 

Sibren biedt websites aan met integratie van een weblog, nieuwspagina of andere dynamische content.

Zelf makkelijk content uploaden? Een bericht op uw website plaatsen via uw mobiel? Wordpress is een perfect werkend blogsysteem dat prima is te koppelen aan uw html-website. Als u uw website bij Sibren ontwerpt laat maken kunt u zonder extra maandelijkse kosten profiteren van alle gemakken.

Deze website is het bewijs: de blogberichten zijn gegenereerd vanuit Wordpress terwijl de rest van de site met Dreamweaver is opgezet.


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Level up to a convincing brand by: