Level up your brand - add extra convincing power

to gain deeper trust from customers, investors and stakeholders

Adobe Incontext Editing voor eenvoudig aanpassen van uw website

Sep 05 2009
 

Sinds de komst van Dreamweaver CS4 is het mogelijk voor

Adobe InContext-bewerking - geheugensteuntje
Werk webinhoud eenvoudig online bij Laat leveranciers van inhoud de website bewerken zodat u zich kunt concentreren op uw ontwerpwerkzaamheden. De online service Adobe® InContext-bewerking maakt het onderhoud van webinhoud gemakkelijk voor zowel ontwerpers als redacteuren — er is geen installatiesoftware of training nodig. Webontwerpers kunnen de integriteit van het ontwerp van hun webpagina's behouden terwijl hun klanten hun eigen website kunnen bijwerken vanuit vrijwel elke browser. Meer informatie (VS-website)* TAALVERSIES De gratis voorvertoning van Adobe InContext-bewerking is alleen in het Engels beschikbaar. Adobe stelt de service mogelijk op een later tijdstip beschikbaar in andere talen en andere regio's buiten de Verenigde Staten.


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Level up to a convincing brand by: