Level up your brand - add extra convincing power

to gain deeper trust from customers, investors and stakeholders

Uitbreiding team online design

Jul 24 2011
 

Sibren Strategy & Design ontwikkelt zich verder in de online communicatie en visual (business) design.

Focus op online/offline aanwezigheid waarbij kwaliteits-beleving een belangrijk onderscheidend thema is. Door die focus blijven bijzondere bedrijven graag samenwerken met Sibren ontwerpt.

Voor ondersteuning van online webontwikkeling zoeken we een (junior) Dreamweaver HTML'er met de volgende kenmerken:

  • Je bent gericht op de realisatie en vertaling van webconcepten, leergierig en hebt geen last van ego.
  • Je kent minimaal Dreamweaver versie CS4 goed en termen als templates, editable optional regions, javascripts zijn dagelijkse kost. Van Adobe Cold Fusion heb je wel eens gehoord of wellicht al mee gewerkt.
  • Je kent html goed en volgt nieuwe front-end technieken op de voet.
  • Je hebt een eigen bedrijf en wilt met regelmaat graag online meewerken aan projecten voor bijzondere nationale en internationale (corporate) organisaties.
  • Je wilt graag in een vooruitstrevend online team jouw specifieke kwaliteit toevoegen.

Teamleden communiceren digitaal via email, skype, dropbox, enzovoort. Het betreft een team op afstand, ofwel een remote team.

Stuur een bericht via email of bel naar 023 540 61 80 voor meer informatie.

Waarom focus op kwaliteit?

Standaard vormgeving is niet voldoende om het kwaliteits-aspect als unique selling point in te zetten. Bedrijven die wel kwaliteit hoog in het vaandel hebben zoeken design dat niet alleen de juiste snaar raakt, maar bewijst dat het product of dienst werkelijk doordacht is.

Zoals Steve Jobs al aangaf: "Design is how it works".
Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Level up to a convincing brand by: