Level up your brand - add extra convincing power

to gain deeper trust from customers, investors and stakeholders

Een nieuwe website is best een lastig dingetje

Sep 10 2019
 

Hoe weet je wat voor een website je nodig hebt? En welk budget hoort daarbij?

Het korte antwoord waar veel ondernemers voor kiezen: 'afkijken bij de buren' en een soortgelijke website template gebruiken. Gewoon wat laten tweaken voor een strakke prijs en hop online..

En het lange antwoord?

Een nieuwe website is best 'een lastig dingetje'.

Wat ik met klanten doe is aangeven welke opties het meest geschikt zijn voor je bedrijf, doel en situatie zodat je een verstandige keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt.

Eerst moet je bepalen wat je website in de communicatie minimaal moet doen (must have) én wat je overige wensen zijn (nice to have).

Om hier een goed antwoord op te geven is het nodig je conversie-stappen en communicatie doelen helder te hebben.

En dan komen de volgende keuzes alweer opdoemen:

  • Wat zijn de SEO targets
  • Hoe scheid je vaste en veranderlijke content
  • Is de site met moderne front-end techniek opgezet
  • Welke techniek en CMS systeem
  •  …

De complete lijst is ein-de-loos.

In een Website goals and discovery workshop stel ik je voor de belangrijkste keuzes, geef achtergrond en perspectief zodat je 'als vanzelf' de beste richting kiest die bij je past.


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Level up to a convincing brand by: