Level up your brand - add extra convincing power

to gain deeper trust from customers, investors and stakeholders

Overtuig sneller met een complete corporate website zonder gedoe

Aug 23 2019
 

Een jaar of 3 geleden heb ik gezocht naar een nieuwe platform om de websites verder op te ontwikkelen. Het eigen gemaakte cms was technisch gezien verouderd en te kostbaar om te blijven doorontwikkelen.

Uiteindelijk heb ik het CraftCMS platform gekozen. Een goede match met de klantwens:

  • Gebruikersvriendelijk: heel makkelijk content toe te voegen
  • Flexibel: Bijna elk design is kan met dit cms gemaakt worden én de SEO inrichting geavanceerd.
  • Kwalitatief: veilige schone code met een slimme opbouw voor de programmeur waardoor het front-end design makkelijk aan het cms gekoppeld kan worden.

Wat doen we anders dan anderen?

Met de front-ender maak ik een compleet uniek design, precies afgestemd op je propositie en A-klant: de copy, teksten, beelden, content, SEO en hosting. Dus geen standaard template die je met wat plaatjes en tekst vult. Ook geen enorme tijdsinvestering om de site voor elkaar te krijgen.

We doen er alles aan om klanten zo min mogelijk tijd te vragen in het complete proces. In feite omgekeerde bij Ikea en het self-help business model: je hoeft NIETS zelf te monteren. Het mag natuurlijk wel...

Makkelijk voor de gebruiker

Als je tijdens het gebruik van de website het invoeren van nieuwe content lastig vindt, passen we het dashboard aan net zolang tot je er goed mee overweg kunt.

We maken voor elke gebruiker een eigen dashboard waarin alleen zichtbaar is wat je nodig hebt voor de content-updates.

SEO resultaten uit het verleden blijven behouden

Top-klasse met een eigen design, goede SEO resultaten én het hele proces inclusief content wordt voor je omgezet. We analyseren de huidige SEO teksten en zorgen dat deze ook in de nieuwe website blijven scoren.

En ja, klasse plus gemak vraagt een aardige investering. Elke serial entrepreneur die aan een (nieuw) bedrijf bouwt weet dat tijd, kwaliteit en (lever)betrouwbaarheid de belangrijkste voorwaarden zijn om in de competitieve wereld een toontje mee te blazen.


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Level up to a convincing brand by: