Level up your brand - add extra convincing power

to gain deeper trust from customers, investors and stakeholders

Saen Options is overgenomen door All Options

Mar 05 2009
 

All Options wil nog sneller groeien en doet dat graag met de expertise van Saen Options.

Een mooie kans voor Saen Options om de opgebouwde marktkennis en technologie naar een hoger niveau te tillen. Door samengaan van de twee bedrijven wil All Options marktleider worden in Europa. Zie hieronder het persbericht op de website van Saen Options.

overname_small.jpg

Sibren Strategy & Design groeit mee

Met deze expansie zijn er mooie kansen voor om mee te groeien. De afgelopen drie jaar van intense samenwerking op communicatiegebied met Saen Options is een mooie basis om het vertrouwen verder uit te bouwen.
Naar de business cases:
Idee, design en realistatie in 2007
Direct naar de oude websites die we voor Saen Options hebben gerealiseerd:
Website in 2007 gerealiseerd
Website in 2009 gerealiseerd (werkt met flash-plugin)

overname_01.jpg


Geschreven door: Sibren van der Burgt

Sibren van der Burgt

Na een studie aan de Kunstacademie in Den Haag heeft Sibren van 1996 tot en met 2004 bij de top-ontwerpbureau's van Nederland ervaring opgedaan met corporate klanten zoals NS, ABN-AMRO, Rabobank en Visa. In 1996 had hij de eerste website al in de lucht op sibren.nl.

Met zijn digital design-minded achtergrond helpt hij sinds 2005 bedrijven in de (software) technology, financial markets en maakindustrie om hun diensten on- én offline makkelijker te kunnen vermarkten.

Het team van de ontwerpstudio ontwikkelt samen met de klant een klant-overtuigings-strategie én realiseert de praktische invulling hiervan met marketing en design.

Meer over Sibren >Level up to a convincing brand by: